Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ентоні Блінкен завтра представить новий пакет допомоги Україні

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що представить у середу новий пакет допомоги Україні.
Фото Reuters

Він повідомив про це на спільній пресконференції з главою британського зовнішньополітичного відомства Джеймсом Клеверлі, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

«Президент Байден сказав... що ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, і обидві наші країни глибоко прихильні до цього. Ми продовжуватимемо виконувати це зобов'язання, зокрема – за допомогою нового пакета допомоги з боку США, про який я зможу оголосити завтра», – пояснив Блінкен.

Зазначається, що в середу і четвер Київ і Лондон проведуть у Лондоні конференцію з відновлення України, на якій понад 1000 офіційних осіб з більш ніж 60 держав, а також керівники підприємств і глобальні інвестори, обговорять шляхи відновлення України.

Україна може отримати F-16 через декілька місяців

Крім того, повідомляється, що Блінкен і Клеверлі зазначили, що конференція з відновлення України покликана заохотити приватний сектор використовувати всі наявні ресурси для прискорення відновлення України.

Вони також заявили, що Київ має зробити свій внесок у цей процес, продовжуючи реформи, а світове співтовариство повинне знайти спосіб запропонувати компаніям страхування від воєнних збитків і руйнувань.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) допомогло відновити понад 12 тисяч будинків в різних областях України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ