Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Евакуаційними потягами прибули ще 113 вимушених переселенців: ключове за добу

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про головні події, що відбулись в області протягом минулої доби.

Фото: Depositphotos

Упродовж минулої доби загроз ракетних ударів в області не було.

Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 113 вимушених переселенців.

До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1545 осіб.

«Пункти Незламності» у Стрийському районі отримали 10 сучасних твердопаливних конвекційних печей, 11 тепловентиляторів, 235 теплих ковдр, 121 освітлювальну лампу, 5 термопотів для заварювання кави та чаю, 225 наборів антисептиків. Таку допомогу надали UNHCR Ukraine – Агентство ООН у справах біженців в Україні, Міжнародний фонд охорони здоров’я та довкілля NEEKA Ukraine за сприяння департаменту економічної політики Львівської ОВА.

У Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Роман Ростикус, Уляна Рачинська та Аліна Лістунова зі Львівщини стали чемпіонами. Загалом легкоатлети зі Львівської області вибороли 16 медалей на чемпіонаті. 

У ліцеї села Угерсько Стрийського району провели благодійний ярмарок, щоб підтримати Збройні Сили України. Участь у заході взяли учні, їхні батьки, працівники ліцею та місцеві жителі. Завітали на ярмарок воїни, зокрема територіальної оборони, а також оперний співак і Народний артист України Олег Лихач. Під час події вдалось зібрати 60 тисяч гривень. Усі кошти передали волонтерам БФ «Ангели ЗСУ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ