Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Facebook має докази втручання Росії у вибори США

Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що у його компанії є докази втручання Росії у вибори президента Америки в 2016 році. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Recode, - Економічна правда.

"Дані, які є в нашому розпорядженні, досить ясно вказують на те, що росіяни дійсно намагалися вплинути на вибори", - сказав Цукерберг.

"Ми виявили це в середині 2015 року та поінформували ФБР. Потім ми бачили таку ж активність в 2016 році і ідентифікували деяких з цих людей", - додав він.

За словами Цукерберга, під час виборів вони також отримували деяку інформацію від ФБР, яка допомогла зрозуміти загальну картину.

"Ви можете побачити її в документі прокурора Роберта Мюллера, випущеному минулого тижня. Це - частина наших знахідок", - прокоментував він.

Раніше США пред'явили звинувачення 12 можливим російським розвідникам. За словами прокурора Мюллера, мова йде про співробітників ГРУ.

За версією слідства, обвинувачені зламували комп'ютери комітетів Демократичної партії США та передвиборчого штабу Хілларі Клінтон.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ