Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Facebook сторінці "Гарячої лінії міста Львова" виповнився рік

Торік 30 січня почала свою роботу фейсбук-група «Гарячої лінії міста Львова». За рік в режимі он-лайн було опрацьовано близько 9 тисяч звернень, опубліковано 1 тисячу важливих оголошень, а до групи долучилось понад 40 тисяч активних львів`ян.

"Дякуємо кожному, хто долучився до групи, запросив сюди своїх друзів, надсилає звернення, а також бере участь в обговоренні. Впродовж року нами в режимі он-лайн було опрацьовано близько 9 тисяч звернень, було опубліковано 1 тисяча важливих оголошень, а до групи долучилось понад 40 тисяч активних львів`ян.

Однак не лише кількістю учасників вимірюється ефективність групи. Учасники нашої групи активні та залишили в групі близько 163 тисячі коментарів та 420 тисяч реакцій, мова йде про лайки та репости. Неодноразово знаходили цікаву інформацію в групі для себе і ЗМІ, тож аудиторія групи виходить далеко за межі її учасників.

Завдяки активності та небайдужості учасників нашої групи, наше місто стає ще кращим", — кажуть адміністратори групи.

"Соціальні мережі стали невід’ємною частиною нашого життя сьогодні і не використати такий „бомбезний“ інструмент для комунікації з мешканцями міста не можна. Час довів, що фейсбук-група прийшлась до душі львів’янам. Такого проекту в Україні більше немає, тож адміністратори та учасники групи набираються досвіду в процесі. Звернення не лише приймаються, вони реєструються, відбувається зворотній зв'язок з мешканцем, а найголовніше львів’яни отримали швидкий доступ до об’єктивної інформації, якої сьогодні дуже бракує в соцмережах. Старт чудовий, фундамент закладено і він надійний, група принесе ще багато користі місту і допоможе багатьом його мешканцям», — наголошує Валентина Бартошик, директор департаменту адміністративних послуг ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ