Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові фахівці господарства автоматики та телекомунікацій підвищують кваліфікацію

У Львівському коледжі транспортної інфраструктури розпочався навчальний курс із підвищення кваліфікації фахівців господарства автоматики та телекомунікацій АТ «Укрзалізниця». Про це повідомили учора, 20 жовтня, у Медіацентрі "Магістраль" АТ "Укрзалізниця".

Навчання відбуваються у рамках галузевої програми з підвищення кваліфікації відповідних категорій керівників та фахівців.

У першій групі за очною формою навчаються 24 спеціалісти — техніки, електромеханіки радіозв’язку та контрольно-вимірювальних пристроїв радіозв’язку регіональних філій. Поряд із основною спеціалізацією курсу, яку ведуть викладачі напряму «Монтаж, обслуговування та ремонт автоматизованих систем керування рухом на залізничному транспорті», залізничники вдосконалюють знання з охорони праці, психології, ділового мовлення та інших дисциплін. За підсумками курсу його слухачі виконуватимуть тематичні тестові завдання.

Теги: кваліфікація, навчання

Нагадаємо, що залізничники у рамках соціального проекту 21 жовтня цього року візьмуть участь у корпоративному заході – «День донора».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ