Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фестиваль «Ніч у Львові» в перший вечір зібрав понад 4 тисячі людей

З 15 до 17 листопада осіння «Ніч у Львові» пропонує львів’янам та гостям міста відвідати понад 100 нічних екскурсій, театралізованих дійств, мистецьких перформансів у музеях, театрах, храмах, підземеллях, галереях та багато іншого, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У першу ніч свою програму «Нічна феєрія» глядачам представив театр «Воскресіння». Актори театру занурили глядачів у справжню вогняну атмосферу. 

Цього року вперше під час фестивалю «Ніч у Львові» відбулась нічна екскурсія оперним театром «Голос Соломії Крушельницької». Екскурсію провів відомий львівський екскурсовод Петро Радковець. в рамках фестивалю «відкриваємо Падеревського»,  звучав голос Соломії Крушельницької/ 

«Ця вистава є своєрідним вогняним ритуалом, вона побудована на бойківській та гуцульській темах. У концепції вистави лежить ритуал очищення вогнем, адже лише вогонь здатний очистити та запалити наші серця», - розповів Ярослав Федоришин, директор театру «Воскресіння».

У музеї «Палаццо Бандінеллі»  відбувся нічний показ мод «Bandinnelli Fashion Night». У приміщенні музею свої колекції модного одягу представили відомі дизайнери  Lviv Fashion Week. Серед багатьох колекцій були роботи дизайнерів Оксани Пєкної, Оксани Басараб та Ольги Волобуєвої. Атракція була задумана у вигляді історичної реставрації. Також гості музею частувались смачним печивом від компанії «Bandinnelli».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ