Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Філарет сказав, що зробила церква для протистояння Росії

Предстоятель УПЦ КП на урочистому засіданні, присвяченому 20-літтю діяльності Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, розповів, що зробила церква для протистояння Росії.

Він вважає консолідацію суспільства найважливішим досягненням діяльності Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО), а також головним фактором для збереження нашої держави.

"Ми, як релігійні організації, сконсолідували українське суспільство. Це видно з того, що, коли агресор напав на Україну, ми всі разом об'єднались на захист Української держави - для того, щоб допомогти нашій армії і людям, які постраждали від цієї агресії. І ми цю місію виконували і виконуємо", - зазначив патріарх Філарет. 

Він підкреслив: консолідація всього українського суспільства для того, щоб зберегти Українську державу, є сьогодні нашим головним завданням.

"Агресор розраховував на те, що українці завжди роз'єднані. І думає, що й тепер ми будемо теж роз'єднані. А ми, навпаки, сконсолідувались для захисту нашої Батьківщини. Тому будемо й надалі триматися цієї єдності і відкидати все, що нас розділяє", -  закликав глава УПЦ КП.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ