Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Філіп Морріс профінансувала ремонт укриття на Львівщині та будує ще одне

Компанія «Філіп Морріс Україна» профінансувала ремонт та облаштування громадського укриття на території Львівської міської територіальної громади.

Зокрема, були проведені сучасні комунікації, здійснено ремонт приміщення для комфортного перебування більше ніж 120 людей водночас. 

Ремонтні роботи в укритті тривали з листопада 2023 року. 

Вартість усіх робіт склала близько 1,3 млн грн.

1/3

«Як соціально відповідальний бізнес, ми зацікавлені в посиленні умов безпеки місцевих жителів та працівників нашої нової фабрики, запуск якої ми очікуємо найближчим часом. У сховищі ми замінили електромережі, оновили системи водопостачання та вентиляції, встановили нові внутрішні двері. Для комфортного й безпечного перебування в укритті людей ми забезпечили постачання меблів та вогнегасників, придбали кавомашину», - зазначив директор львівської фабрики компанії Олександр Коробка. 

За його словами, найближчим часом компанія розпочне будівництво ще одного укриття на території своєї нової фабрики поблизу Львова. 

"Ми дуже вдячні Філіп Морріс за інвестиції у відновлення цього укриття, оскільки до реконструкції воно було в жахливому технічному стані. Перш за все, це безпека для жителів громади та працівнииків компанії. Львівська міська рада радо вітає бізнес, який фактично інвестує чи то в укриття, чи в інші благодійні  проекти, що спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб і забезпечення їх усім необхідним", - зазначила Ірина Круглова, заступниця директора департаменту - начальник управління адміністрування громад департаменту міської агломерації Львівської міської ради.

Нагадаємо, що «Філіп Морріс Україна» інвестує 30 млн доларів у запуск фабрики на Львівщині, яку планує запустити в першому кварталі 2024 року. На підприємстві працюватиме 250 співробітників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ