Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фірма „Фактор” планує відкрити розважальний комплекс критих та відкритих басейнів “Карпатський водограй – аквапарк” в с. Тухля Сколівського району

Видавничо-консалтингова корпорація „Фактор” планує відкрити розважальний комплекс критих та відкритих басейнів “Карпатський водограй – аквапарк” в с. Тухля Сколівського району. Про це „Гал-info” повідомив голова Сколівської райдержадміністрації Микола Романишин.
За його словами, реалізація проекту передбачає 10 млн доларів. Заходи по інвестуванню будуть проводитися у дві черги: у першу чергу передбачено будівництво двох закритих басейнів, на будівництво яких буде інвестовано 4 млн доларів, у другій черзі передбачено будівництво відкритих  басейнів, створення інфраструктури та укріплення лінії берега – на це передбачено 6 млн доларів. Згідно з розробленим бізнес-планом, розважальний комплекс буде займати площу в 5,4 га.
На даний момент розвідується гідрогеологія, за попередніми даними якої дебет води в цьому регіоні достатній.
Як повідомив Микола Романишин, 12 лютого відбувся схід в с.Тухля Сколівського району з питань виділення земельної ділянки під розважальний комплекс критих та відкритих басейнів “Карпатський водограй – аквапарк”. На сході села були присутні інвестори цього проекту з Києва, головний архітектор району, начальник відділу земельних ресурсів. До мешканців села було доведена інформація щодо плюсів та мінусів цього проекту. Майже одноголосно мешканці села проголосували за те, щоб на сесії сільської ради виділити земельну ділянку під розважальний комплекс. На цей час розпочалися геолого-пошукові роботи води для функціонування парку.
Видавничо-консалтингова корпорація „Фактор”  займається консультаційними послугами, випуском періодичних видань та літератури з бухгалтерського та податкового обліку, підприємництва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ