Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фізичні особи на спрощеній системі оподаткування дискредитують усю спрощену систему – Теодор Дяків

Фізичні особи на спрощеній системі оподаткування дискредитують усю спрощену систему – так вважає голова Асоціації платників податків, депутат Львівської міської ради Теодор Дяків. Про це він заявив сьогодні, 13 жовтня, під час зустрічі у Львові із заступником голови Держпідприємництва України Костянтином Ващенком.
За його словами, найменше відрахування по податках є від фізичних осіб, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування, тому не потрібно відміняти спрощену систему для юридичних осіб, а якимось чином врегулювати відносини для фізичних осіб. „З цим потрібно щось робити”, – сказав Теодор Дяків.
Як додає Теодор Дяків, від суб’єктів підприємницької діяльності, які використовують  спрощену систему оподаткування, надходить більше податків, ніж від тих, що знаходяться на загальній системі оподаткування. Наприклад, підприємства, які знаходяться  на спрощеній системі оподаткування, змушені платити не менше 3% від загального обороту, тоді як на загальній системі оподаткування нормальним вважається 1% від загального обороту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ