Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Карпати" очолить Олександр Чижевський

Фабрі Гонсалес подав у відставку; керівництво клубу її прийняло. До завершення чемпіонату «зелено-білих» готуватиме виконувач обов’язків головного тренера – Олександр Чижевський. Про це повідомили в прес-службі клубу.

«Насамперед, хочу вибачитися перед нашими уболівальниками за те, що фактично два дні клуб не повідомляв офіційну інформацію щодо відставки Фабрі Гонсалеса. Насправді, він повідомив керівництво про те, що залишає посаду головного тренера практично одразу після завершення матчу проти «Олімпіка». Однак, необхідно було провести низку формальних процедур, поставити підписи під усіма паперами і лише після цього надати офіційну інформацію», – зазначив виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин.

«Фабрі вирішив залишити команду через стан здоров’я – йому необхідний медичний догляд та трохи більше спокою. Нам же зараз необхідний тренер, який не лише вірить у те, що команда здатна виконати поставлені завдання, але й зможе спокійно оцінити ситуацію та знайти оптимальні розв’язки проблеми, не вдаючись до зайвих емоцій та панічних атак. Олександр Чижевський чудово усвідомлює стан речей та погодився допрацювати до завершення сезону. Ми не впадаємо у відчай, а стискаємо зуби і працюємо», – резюмував Ростислав Ящишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ