Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Формація Сигнівка» співфінансуватиме будівництво дороги в промисловій зоні

Сьогодні, 16 травня, сесія Львівської міської ради затвердила додаткову угоду до договору про створення та функціонування індустріального парку «Сигнівка». Відтак керуюча компанія ТзОВ «Формація Сигнівка» долучиться до розбудови інженерно-транспортної інфраструктури промзони. Про це повідомляє ЛМР.
Візуалізація

За словами Андрія Павліва, керівника управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради, це додаткова угода до основної «Про створення і функціонування парку», яка була прийнята ще в жовтні 2023 року. Вона уточнює і роз’яснює співпрацю між ініціатором створення індустріального парку – Львівською міською радою та керуючою компанією «Формація Сигнівка».

«Керуюча компанія співфінансуватиме будівництво дороги в промисловій зоні «Сигнівка», щоб з’єднати промзону з кільцевою дорогою. Також співфінансуватиме розвиток каналізаційної інфраструктури – будівництво каналізаційного водонапірного колектора, який необхідний через збільшення навантаження внаслідок розбудови парку.

Також додаткова угода уточнює, що інші суб’єкти господарювання можуть працювати в межах виробництва, тобто здійснювати лише виробничу діяльність, що зазначено в концепції індустріального парку та є невід’ємною частиною договору – пояснив Андрій Павлів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ