Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум ʺInnovation Festʺ переносять орієнтовно на жовтень

МОН переносить щорічний Всеукраїнський форум ʺInnovation Festʺ з 14 травня 2020 року орієнтовно на 7 жовтня 2020-го. Про це інформує прес-службі МОН.
Фото: МОН

Відповідне рішення було прийнято через загальнонаціональний карантин і для запобігання поширенню COVID-19.

ʺInnovation Festʺ – це, по суті, майданчик для комунікації науковців, інноваторів, стартаперів, представників державного сектору та потенційних інвесторів. Там проводиться презентація кращих проєктів, змагання за фінансову підтримку. Цього року він має відбутися вже вп'яте. Ані сам захід, ані нормальну підготовку до нього, на жаль, не можна зробити в дистанційному режимі. Тому ми прийняли рішення про перенесення форуму. Наразі орієнтовна дата – 7 жовтня. Але все залежатиме, звісно, від термінів карантинуʺ, – зазначив перший заступник Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.
На ʺInnovation Festʺ плануються такі заходи:

  • презентація інноваційних розробок;
  • конкурс IT-EUREKA;
  • пітчі фіналістів програми YEP!Starter;
  • конкурс інноваційних проєктів;
  • навчальні тренінги;
  • круглий стіл ʺРозвиток інноваційної екосистеми в закладах вищої освіти Україниʺ.

Наразі на 3 останні заходи ще відкрита реєстрація. На тренінги та круглий стіл вона продовжена до осені – конкретна дата завершення реєстрації буде повідомлена після затвердження остаточної дати проведення ʺInnovation Festʺ.

Щодо конкурсу інноваційних проєктів, то як і планувалося, заявки приймають до 18:00 6 квітня 2020 року. Надалі триватиме експертиза проєктів та визначення фіналістів. Результати відбору будуть оприлюднені на сайті МОН до кінця квітня 2020 року. Після цього відбуватиметься підготовка фіналістів до презентації проєктів на ʺInnovation Festʺ. Зокрема, в режимі онлайн для них проводитимуть тренінги та надаватимуть підтримку менторів.

Стосовно реєстрації для участі в заходах ʺInnovation Festʺ, то вона також продовжена до осені й доступна за тим самим посиланням. Усі, хто вже зареєструвалися, НЕ повинні робити це повторно, уся наявна реєстрація буде дійсна восени.

Більше інформації про ʺInnovation Festʺ та усі форми реєстрації розміщені тут.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, стартував конкурс українсько-чеських науково-дослідних проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ