Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» - без «п’яти хвилин» чемпіон України

Обігравши ужгородські «Карпати» на третьму турі фінального етапу жіночої гандбольної Суперліги, львівська «Галичанка» на 99% оформила друге поспіль чемпіонство. Перемога команди Тетяни Штефан та Віталія Надича над головним суперником у боротьбі за золоті медалі (34:20) фактично зробила львівську команду за тур до фінішу чемпіонату недосяжним для усіх суперниць.

Для того, щоб і «Галичанка», і «Карпати» зрівнялися за набраними очками, потрібно щоб «Галичанка» програла три останні поєдинки у чемпіонаті, а «Карпати» у трьох перемогли. Зважаючи на клас львівської «Галичанки», а також на гру львівської команди на домашньому турі, цей факт вважається лише теоретично можливим, але аж ніяк не практично. Для того, щоб «Галичанка» офіційно стала вдруге поспіль чемпіоном України, львівській команді на турі в Ужгороді потрібно набрати лише одне очко. Як то кажуть, це лише формальність, керівництво команди, тренерський штаб та львівські гандболістки уже можуть приймати вітання з чемпіонством.

У матчі проти ужгородських «Карпат» «Галичанка» продемонструвала по-справжньому чемпіонську гру, не залишивши супернику жодних шансів на перемогу. У першій половині матчу «Галичанка» просто таки розривала захист суперниць, окрім того, команда вдало грала у захисті. Перший тайм матчу фактично визначив переможця усього поєдинку – 19:9 на користь «Галичанки». У другому таймі малюнок гри не змінився. «Карпати», маючи серйозні кадрові проблеми, не змогли на рівних протистояти діючим чемпіонкам України. Матч завершився впевненою перемогою львівської команди з рахунком 34:20.

Нагадаємо, у перших двох матчах передостаннього туру у Львові «Галичанка» з рахунком 40:22 обіграла херсонську «Дніпрянку», а також з рахунком 37:15 розгромила київський «Спартак».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ