Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» - чемпіон Балтійської ліги

Львівська «Галичанка» стала чемпіоном Балтійської жіночої гандбольної ліги поточного сезону.

Переможець та призери визначились відповідно до місць у турнірній таблиці  після чотирьох з’їзних турів. Очолила турнірну таблицю «Галичанка», в активі якої 26 очок. На другому місці розташувався  чемпіон ліги попереднього сезону – ГК Гомель (Білорусь) – 24 оч. На третій сходинці – литовський Жальгіріс – 12 оч.

Підсумкова турнірна таблиця після 4-х турів:

«Галичанка» Львів – 26 оч.

ГК «Гомель» Білорусь – 24 оч.

«Жальгіріс» (Каунас, Литва) – 12 оч.

ГК «Гарлява» (Каунаська обл., Литва) – 8 оч.

«Городнічанка» (Гродно, Білорусь) – 0 оч.

Нагадаємо, що львівська «Галичанка» дебютувала у Балтійській лізі минулого сезону, склавши сильну конкуренцію лідерам – білоруським командам ГК «Гомель» та «БНТУ-Бєлаз» (Мінськ). Дебют львів’янок виявився вдалим – «бронзовим». У новому ж сезоні дійшли  й до «золота».

Крім золотих нагород, «галичанки» здобули ще кілька відзнак кращих гравців. У 1-му турі кращою в межах команди стала воротарка Марія Гладун,  відзнаки кращих гравчинь 2-го туру отримали капітан Наталія Савчин та крайня Марина Коновалова, а в 4-му турі – воротарка Вікторія Салтанюк та півсередня Мар’яна Маркевич .

Вітаємо команду та її тренерів Тетяну Штефан і Анжелу Савченко! Нагадаємо, що нещодавно «Галичанка» достроково стала чемпіоном України. Отож, у скарбничці львів’янок у цьому сезоні вже дві золоті нагороди – національного та міжнародного гатунку, пише офіційний сайт «Галичанки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ