Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» дотиснула «Карпати» у першому матчі

Гандболістки львівської «Галичанки» здобули першу перемогу у новому сезоні над головним суперником у чемпіонаті України. «Галичанка» у першому матчі 3 туру жіночої Суперліги з рахунком 22:20 обіграла ужгородські «Карпати».
wz.lviv.ua

Перший офіційний матч «Галичанки» та «Карпат» у новому сезоні у Львові ще раз довів, що саме «Карпати» й надалі залишаються головним суперником «Галичанки» у боротьбі за золоті медалі Суперліги. Такого супротиву «Галичанка» не отримувала ще від жодної з команд у новому чемпіонаті України. «Карпати» по-справжньому налаштувалися на бій і були близькими навіть до сенсації. Значну частину ігрового часу ужгородки ні в чому не поступалися супернику, а у деяких моментах навіть вели у рахунку. Втім, «Галичанка» уже давно має свій клас, і відповідно на ньому може уже обігрувати будь-яку команду з чемпіонату України. У вирішальний момент матчу клас львівської команди дався взнаки. «Галичанка» обіграли оновлену команду віце-чемпіонок України з рахунком 22:20.

Завтра, 8 жовтня, у спорткомплексі імені Івана Франка (вул. Черемшини, 31) перша та друга команда минулого чемпіонату зіграють другий матч в рамках 3 туру жіночої Суперліги. Початок гри о 10:30. Вхід – вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ