Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» готується до матчів Балтійської ліги

Гандболістки львівської «Галичанки» продовжують активну підготовку до матчів 4 туру Балтійської ліги.

Після Різдвяних свят команда зібралася у повному складі за винятком Наталі Савчин. Лідер львівської «Галичанки» продовжує заліковувати травму ноги, яку зазнала ще у попередньому році. На жаль, травма у Наталі виявилася більш, ніж серйозною і вона уже пропустила більше, ніж цього очікували тренери львівської команди Тетяна Штефан та Анджела Савченко.

Під керівництвом обох тренерів діючі чемпіонки України тренуються двічі на день. Дівчата багато часу приділять загальній фізичній підготовці, окремо працюють над тактичними занятями. Словом, підготовка до ігор четвертого туру, який наприкінці січня відбудеться у Каунасі, йде повним ходом. До Каунаса зі Львова «Галичанка» виїжджає у середу, 25 січня. Господарем четвертого туру Балтійської ліги буде місцева команда «Жальгіріс».

Нагадаємо, в Балтійській лізі «Галичанка» після трьох турів очолює турнірну таблицю. В активі львівської команди 26 очок, що на три більше, аніж у «БНТУ-Бєлаз» та на чотири аніж у ГК «Гомель». Окрім «Галичанки», у турнірі беруть участь шість команд. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ