Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» не пройшла «Погонь Балтику» у Кубку ЄГФ

Львівська гандбольна «Галичанка» не змогла пройти польську «Погонь Балтику» у матчі першого кваліфікаційного раунду Кубка ЄГФ. Після перемоги у першому матчі з рахунком 24:22, «Галичанка» поступилася у повторному матчі з рахунком 20:24 і припинила участь у цьому турнірі.

На відміну від першого матчу, гандболістки віце-чемпіонок Польщі не дозволили «Галичанці» зіграти в улюблений для себе гандбол. Полячки попрацювали над помилками у першому поєдинку і зробили все можливе, щоб уникнути головної зброї львівської команди, а саме контратак. У першому матчі з контратак «Галичанка» забила значно більше, аніж у другому, а в позиційній атаці пробивати насичений захист полячок було дуже і дуже непросто. «Галичанка» мала певні проблеми в позиційній атаці, а відтак команда Тетяни Штефан фактично увесь матч була у ролі наздоганяючого. Якщо у першому матчі у ролі наздоганяючих увесь поєдинок були полячки, то у другому матчі усе відбулося з точністю до навпаки. Львівська команда програвала сильному супернику з різною різницею у рахунку, часто її скорочувала майже до мінімуму, проте фінальна сирена зафіксувала сприятливий для полячок результат – 24:20. За підсумками двох матчів, а саме з рахунком 46:44 перемогли гості зі Щеціна.

Незважаючи на поразку, «Галичанка» своєю грою та старанням заслужила на теплі слова. Команда у цих двох поєдинках, а особливо у першому, довела, що рухається у правильному напрямку. Перемоги «Галичанки» над такими суперниками уже є, а майбутні будуть зовсім скоро.

"Погонь Балтіка" (Польща) - "Галичанка" (Україна) 24:20 (12:9)

Кубок ЄГФ. 1 раунд. 2 матч  

18 вересня. Львів. ПС "Галичина". 650 глядачів. Судді Андрей Будзак, Міхал Зараднік (обидва - Словаччина). Делегат ЄГФ – Борис Іванович (Сербія).  

"Галичанка": Гілязетдінова, Гладун; Смолінг 6, Коновалова 3, Савчин 3, Туркало 3, Дорожівська 2, Сідлецька 2, Маркевич 1, Сабова, Воловник, Давидянц, Косик, Парандій, Поляк, Стрюкова. 

"Погонь Балтика": Пласчек Вірбіцка; Щеціна 5, Банцілон 4, Копровська 4, Ящук 3, Кроліковска 1, Буратто , Завістовска 2, Цебула 2, Зімни 2, Гловінська 1, Нога , да Сільва, Єдзіняк, Кочаняк,.  

Штрафний час: 4 - 8 

Семиметрові: 6/5 – 3/2

Перший матч – 22:24

Фото: Галичина Спортивна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ