Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» не змогла пройти турецьку «Муратпашу» у Кубку ЄГФ

Гандболістки львівської «Галичанки» не змогли пробитися до 1/8 фіналу Кубка ЄГФ. Після виїзної поразки з рахунком 22:28, з турецькою «Муратпашою» у Львові «Галичанка» зіграла внічию – 30:30.
wz.lviv.ua

Незважаючи на виїзну поразку у шість голів, керівництво, тренерський штаб, а також вболівальники «Галичанки» вірили в команду і сподівалися на позитивний результат у Львові. Своє грою в палаці спорту «Галичина» львівська команда неодноразово доводила, що могла створити міні-сенсацію і пройти далі. Вихованкам Василя Козаря вдавалося неодноразово стримувати потужну команду суперника, ловити її на контратаках і тривалий час у матчі вести у рахунку. Гра «Галичанці» давалася, вболівальники отримували серйозний заряд емоцій та адреналіну. Найбільше він зашкалював тоді, коли львівська команда вигравала з рахунком 25:20.

На більше «Галичанку», на жаль, не вистачило. Гравцям турецької команди вдалося уникнути для себе непростої ситуації і забити чотири голи поспіль. Неодноразово у матч втручався і головний тренер «Муратпаші» Унсал Бірель, який вимушеними тайм-аутами заспокоював своїх дівчат та збивати темп «Галичанки».

Повторний матч у Львові завершився внічию 30:30. «Галичанка» у цій грі зробила усе, що могла. Дівчата у грі проти сильного і титулованого суперника з Туреччини заслужили на слова молодці. «Муратпаша» таки зуміла пробитися до наступного раунду, а «Галичанка» під овації вщент заповнених трибун палацу спорту «Галичина» уже була змушена думати про чемпіонат України. Єврокубки для «Галичанки» у цьому сезоні уже завершилися.

Найрезультативнішою у складі «Галичанки» стала Леся Смолінг. На її рахунку 7 голів. По 5 голів у ворота «Муратпаші» забили Влада Косміна та Наталя Туркало. Також варто відзначити повернення на майданчик після серйозної травми Наталі Воловник. Хоч і Наталя у цьому матчі зіграла не так багато часу, два голи у ворота суперника вона забила.

У складі гостей найбільше проблем обороні львів’янок завдала лінійна Валерія Бараннік. Вона забила 8 голів. 6 влучних кидків завдала розігруюча Аслі Іскіт.

Кубок ЄГФ. Третій раунд (1/16 фіналу)

«Галичанка» (Львів, Україна) – «Муратпаша» (Анталія, Туреччина) – 30:30 (15:14)

Перший матч 22:28

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ