Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» офіційно оформила чемпіонство у чемпіонаті України

Львівська гандбольна «Галичанка» офіційно оформила чемпіонство у жіночій гандбольній Суперлізі. У завершальному матчі чемпіонату львів’янки зіграли внічию з ужгородськими «Карпатами» - 28:28.

Звітний матч для флагманів жіночого гандболу в Україні уже нічого не вирішував. Для обох команд принципово було завершити чемпіонат перемогою над головним суперником. Поєдинок у львівському палаці спорту «Галичина» для львів’янок та ужгородок складався по-різному. «Галичанка» краще розпочала поєдинок (3:0), однак поступово «Карпати» не тільки змогли вирівняти гру, а й навіть на три м’ячі вийшли вперед у другому таймі.

З наближенням  до фінальної сирени «Галичанки» включали максимальні швидкості і відправили суперника у нокдаун (ривок 6:1). Втім, якимось дивом наприкінці матчу «Карпатам» таки вдалося вирвати нічию з рахунком 28:28.

Після завершення поєдинку начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін, т. в.о. начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Андрій Тур нагородили гандбольну «Галичанку» золотими медалями та чемпіонським кубком. Окремою нагородою від голови львівської ОДА Олега Синютки був нагороджений президент клубу Роман Федишин, головний тренер Тетяна Штефан та помічник головного тренера Анжела Савченко.

Нагадаємо, у цьому сезоні «Галичанка» стала переможцем чемпіонату України, Балтійської ліги, а також спробує виграти Кубок України, який з 19 по 20 травня відбудеться в Ужгороді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ