Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» поступилася «Карпатам» у першому матчі

Гравці львівської «Галичанки», не реалізувавши безліч гольових моментів, поступилися ужгородським «Карпатам» у першому матчі 5 туру чемпіонату жіночої Суперліги. Головний суперник львів’янок у боротьбі за чемпіонство святкував перемогу у першому матчі у Львові з рахунком 28:25.

Для «Галичанки» цей матч став показовим, і не тільки в реалізації гольових моментів. Насправді вихованки Василя Козаря створили більш, ніж достатньо, але в такій низькій реалізації дівчата можуть винити лише себе. «Галичанці» у цьому матчі не вдалося переграти воротаря «Карпат» Ірину Яблонську. Часті сейви воротаря ужгородок додавали впевненості гостям. Протягом усього матчу гравці «Галичанки» були в ролі наздоганяючого, перевага «Карпат» коливалася від 3 до 5 голів. Окрім Яблонської, лідерські якості на себе взяла Дарина Кот. У ворота «Галичанки» вона закинула 11 м’ячів, чотири з яких забила з пенальті.

У цьому компоненті гри у «Галичанки» також не було все добре. У другому таймі львів’янки двічі поспіль примудрилися навіть не влучити у ворота. Незважаючи на невтішний сценарій матчу, «Галичанка» була близькою у другому таймі для того, аби переламати хід поєдинку на свою користь. Кульмінацією усього гандбольного вечора став сейв Ірини Яблонської після кидка Анастасії Баранович при рахунку 26:24. Гол «Карпат» у відповідь поховав усі шанси господарок на втішний підсумковий результат. «Карпати», які у цьому матчі забили більше «легших» голів, аніж «Галичанка», здобули перемогу і очолили турнірну таблицю.

Завтра, 7 листопада, у палаці спорту «Галичина» команди зіграють повторний матч. У Василя Козаря, головного тренера «Галичанки», є час для того, аби виправити помилки та знайти спосіб взяти реванш у головного суперника. Початок матчу о 12:30. На нашому сайті дивіться пряму відеотрансляцію поєдинку.

shuvar.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ