Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» розпочала підготовку до єврокубків

Гандбольна «Галичанка» вже готується до майбутніх матчів у єврокубках. Львівська команда незабаром дебютує у другому за престижністю клубному турнірі Європи. Йдеться про Кубок Європейської федерації гандболу. Чемпіонки України у другому раунді Кубка ЄГФ зіграють з «Пріштіною» із республіки Косово.

Однак попередньо львівська команда проведе два матчі національного чемпіонату проти тернопільського «Економ-Університету». Суперник навіть погодився перенести матчі проти «Галичанки», аби львів’янки змогли краще підготуватися до матчів у єврокубках. Матчі «Галичанки» проти тернопільського «Економ-Університету» перенесли на 11 та 12 жовтня.

Поєдинки з «Пріштіною» відбудуться 17 та 18 жовтня в палаці спорту «Галичина» у Львові. Початок обох матчів – о 15:00.

Важливо, що обидва матчі будуть у місті Лева. «Запропонували суперникам такий варіант, зважаючи на серйозне фінансове навантаження. Це дешевше обійдеться і «Галичанці», і «Пріштіні», – пояснив головний тренер львів’янок Василь Козар.

Гандболістки відзначають, що стилем гри «Пріштіна» – типова сербська команда. А «галичанки» вже мають досвід перемог над командами з Сербії у матчах Кубка виклику. Йдеться про перемоги над белградським «Міленіумом» у 2014-му і «Наісою Ніс» у 2015-му році.

Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ