Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» та «Реал» сенсаційно обмінялися перемогами

24-25 лютого відбулися матчі 9 туру чемпіонату України з гандболу сезону 2017/2018 рр. жіночої Суперліги. Львівська «Галичанка» на виїзді двічі зіграла з миколаївським «Реалом».

У першому матчі львів’янки доволі несподівано поступилися «Реалу», хоч і мінімально –19:20. Додамо, що ця поразка для «Галичанки» стала першою за весь чемпіонат України поточного сезону.

«Реал» – «Галичанка», перший матч – 20:19 (11:12).

Отож, господаркам туру вдалося реалізувати у життя слова свого тренера Наталії Пархоменко, яка пообіцяла, що «важко буде «Галичанці» з нами боротися, очки так просто їм ми не дамо».

Проте перемогти ще раз львівські гандболістки миколаївкам не дозволили. Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко швидко оговтались від поразки й реваншували у другому матчі.  Після  першого тайму інтрига у грі повноцінно зберігалася – 12:12. Але вже у наступному таймі, з перших же його хвилин, «галичанки» відірвалися від суперниць на чотири м’ячі – 16:12 (36-а хвилина гри) та утримували перевагу у чотири-п’ять голів упродовж усієї другої половини зустрічі. Гра закінчилася з рахунком 25:20 на користь львівських гостей.

«Реал» – «Галичанка», другий  матч – 20:25 (12:12).

«Галичанка» зберегла лідерство у чемпіонаті й після дев’яти турів  продовжує очолювати турнірну таблицю Суперліги.

Турнірне становище команд після 9 турів (18 матчів):

«Галичанка» (Львів) – 34 очки

«Карпати» (Ужгород) – 25

«Дніпрянка» (Херсон) – 20

«Реал» (Миколаїв) – 19

«Спартак» (Київ) – 10

«Економ-Університет» (Тернопіль) – 0.

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ