Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» у Балтійській лізі: дев'ять перемог і одна нічия

Гандболістки львівської «Галичанки» вдало виступили у другому турі Балтійської ліги, що учора, 30 жовтня, завершився у львівському палаці спорту «Галичина».

Львівські гандболістки у п’яти матчах здобули чотири перемоги, а ще в одному матчі зіграли внічию. Зважаючи на те, що «Галичанка» перемогла в усіх п’яти матчах у першому турі у Гродно (Білорусь), львівська команда продовжує очолювати турнірну таблицю Балтійської ліги – у «Галичанки» 19 очок з 20 можливих.

У першому матчі другого туру Балтійської ліги у Львові гандболістки «Галичанки» мали проблеми з віце-чемпіоном Білорусі «БНТУ-Бєлаз» з Мінська. За дві хвилини до завершення матчу «Галичанка» поступалася з різницею у два голи, але в підсумку львівська команда знайшла в собі сили уникнути поразки. Нічия 18:18, зважаючи на те, як складався цей поєдинок, аж ніяк не засмутила львівську команду.

Другий матч для «Галичанки» був не менш важливим, аніж перший, оскільки «Галичанка» зустрічалася з діючим чемпіоном Білорусі та діючим переможцем Балтійської ліги ГК «Гомель». Захопивши лідерство з самого початку матчу, «Галичанка» зуміла втримати здобуту перевагу до завершення поєдинку. «Галичанка», хоч і без розгрому, але впевнено обіграла суперника з рахунком 19:16.

Наступні три матчі для «Галичанки» перед власними вболівальниками уже не були такими складними, як перші два. «Галичанка» без особливих проблем на класі перемогла «Городнічанку» (Гродно, Білорусь) – 27:12, «Жальгіріс» (Каунас, Литва) – 30:15 та «Гарляву» (Гарлява, Литва) – 21:14.

 У складі «Галичанки» організатори турніру найкращими гравцями визнали Наталю Туркало та Лесю Смолінг. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ