Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» у Херсоні заграє матч за Суперкубок та три товариські поєдинки

Львівська гандбольна «Галичанка» продовжує підготовку до офіційних матчів у новому сезоні. Діючі чемпіонки України готуються до матчу за Суперкубок України, який 28 серпня відбудеться у Херсоні.

Через відмову ужгородських «Карпат» зіграти у матчі за Суперкубок України Федерація гандболу України прийняла рішення замінити «Карпати» на бронзового призера минулого сезону херсонську «Дніпрянку». Матч за Суперкубок України між «Галичанкою» та «Дніпрянкою» відбудеться у Херсоні 28 серпня.

«Галичанка», тренувавшись щодня двічі протягом минулого тижня, перейшла в режим одноразових тренувань. Команда зараз більше працює з м’ячами, основний акцент роблячи над тактико-технічною підготовкою. Окрім тренувань у залі, гравці «Галичанки» регулярно займаються у тренажерному залі.

До Херсона «Галичанка» вирушить зі Львова у п’ятницю, 26 серпня. Окрім матчу за Суперкубок України, «Галичанка» у Херсоні зіграє два товариські матчі з командою з Баку (Азербайджан), а також один товариський матч з херсонською «Дніпрянкою».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ