Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» у Львові приймає польську «Корону»

Цього четверга та п’ятниці, 29-30 листопада, “Галичанка” у Львові зіграє два товариські матчі з польською командою “Корона гандбол Кельце” (Korona Handball Kielce).

Місце проведення змагань: палац спорту “Галичина”, м.Львів, вул. Керченська 8. Вхід - вільний.

РОЗКЛАД:

29 листопада (четвер) о 17:00

30 листопада (п’ятниця) о 14:30

“Корона гандбол Кельце” – другий сезон поспіль змагається у польській Суперлізі, де, між іншим, аж 11 команд. Польські гандболістки фізично сильні, ще й добре біжать у грі. Як розповіла нам екс-галичанка Олеся Парандій, гравці «Корони» помітно додали у порівнянні з попереднім сезоном. Якщо минулого сезону вони фінішували 12-ми у Суперлізі (тоді ще виступало 12 команд), то  зараз після першого  кола знаходяться на 7-му місці. Гандболістка команди Honorata Syncerz очолює таблицю снайперів (74 м’ячі в 10 матчах)! Середній вік гравців –  22 роки, і  багато з них мають досвід виступів у збірних різних вікових категорій. Так, Magda Więckowska була капітаном юнацької збірної на чемпіонаті світу-2018, який проводився, до речі, у Кельце; Aleksandra Orowicz i Edyta Charzyńska у складі збірної Польщі посіли четверте місце на чемпіонаті світу-2018 серед студентів у Хорватії.

«Галичанка» вже грала з цією командою минулого року в межах міжнародного турніру «Меморіал Анджея Ковальчика». Тоді львів’янки здолали суперниць з рахунком 36:32 (16:13), однак, як бачимо, польки зміцніли, а «галичанки»  цього разу гратимуть без кількох лідерів. Адже, як ми вже повідомляли, п’ятеро гравців “Галичанки” у складі національної збірної вирушили до Словаччини на кваліфікаційний турнір до чемпіонату світу-2019. Отож, завітайте на гру та підтримайте “Галичанку» у нелегкій, проте цікавій боротьбі з «Короною».

Такі матчі сприятимуть покращенню досвіду обох команд. Ще торік один з керівників польського клубу Кшиштоф Демко говорив: «Ми дуже раді мати такого суперника як «Галичанка». Львів’янки є чемпіонками України і лідерками Суперліги. Суперництво з такою командою ідеальне з точки зору навчання».

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ