Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» у першому матчі здолала польську «Корону»

«Галичанка» у Львові здолала польську «Корону» (Korona Handball Kielce) у першому матчі з рахунком 32:29 (17:15).

У перші 20 хвилин матчу боротьба точилася м’яч в м’яч. Надалі «галичанки» відірвалися на два м‘ячі і втримали цю перевагу до кінця першого тайму, який завершився з рахунком 17:15.

У другому таймі польки спромоглися не лише наздогнати, але й мінімально випередити– 22:23 (42-а хв.). Проте ненадовго. На 43-й хвилині «галичанки зрівняли й помчали вперед – та вже до кінця зустрічі тримали суперниць на відстані 3-4 м‘ячі. Гра закінчилася з рахунком 32:29.

Нагадаємо, що «галичанки» грали без кількох лідерів, адже п’ятеро гравців у складі національної збірної у ці дні змагаються на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу-2019. Однак і молодь «Галичанки» впоралася з гостями, а кращими бомбардирами у команді стали Софія Давидянц та Тетяна Поляк, які на двох забили більше половини голів.

«Галичанка»: МАРІЯ ГЛАДУН, МАРИНА ВАЛІЄВА – СОФІЯ ДАВИДЯНЦ (10), ТЕТЯНА ПОЛЯК (9), ДІАНА ДМИТРИШИН (7), МАР’ЯНА МАРКЕВИЧ (2), ТЕТЯНА ЧЕРЕП (2), ІРИНА ПРОКОП’ЯК (1), АНГЕЛІНА ОВЧАРЕНКО (1), ОЛЬГА ВАСИЛЯКА, ДІАНА КОЛОДІЙЧАК, ВАЛЕНТИНА ФРОЛЯК, ЮЛІЯ ГОЛОВКО, ОЛЬГА БРАТКОВСЬКА, КАТЕРИНА КОЗАК.

Пенальті: 5/3

Korona: ALEKSANDRA OROWICZ, MAŁGORZATA HIBNER – HONORATA SYNCERZ 7, MAGDALENA SKOWROŃSKA 6, DOMINIKA WIĘCKOWSKA 4, SANDRA ZIMNICKA 3, HONORATA CZEKALA 3, WIKTORIA GLIWIŃSKA 2, NATALIA JACH 2, KATARZYNA HOMONICKA 1, EDYTA CHARZYŃSKA 1, ALEKSANDRA JANCZYK, PAULINA PIWOWARCZYK, OLESIA PARANDII, MAGDALENA KĘDZIOR, KAROLINA MOCHOCKA.

Пенальті: 7/6

У п’ятницю, 30 листопада, о 14:30  відбудеться друга гра.

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ