Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» vs «Карпати»: головне протистояння гандбольної Суперліги цієї п’ятниці та суботи

Після майже двомісячної перерви у гандбольній Суперлізі відновлюються протистояння жіночих команд в межах чемпіонату України сезону 2017/2018 років.

І одразу буде гаряче – чинні чемпіонки України, гандболістки львівської «Галичанки», у двох матчах восьмого туру зустрінуться з найголовнішими конкурентками – віце-чемпіонками, ужгородськими «Карпатами». Матчі відбудуться на майданчику ужгородських вовчиць 9 та 10 лютого о 18.30 та 12 год. відповідно.

На змагання «Галичанка» вирушить практично звичним складом, окрім Олени Косик, яка ще проходить реабілітацію після операції та Марини Савчук, яка продовжить виступи у чемпіонаті України як гравець тернопільського «Економуніверу». Відновилися від травм, отриманих у січні, Наталія Стрюкова та Мар’яна Маркевич, тому їх також побачимо на ужгородському майданчику у лавах «Галичанки».

Отож, «Галичанка» у восьмому турі чемпіонату України зіграє наступним складом:

воротарі: Марія Гладун, Вікторія Салтанюк;

польові гравці: Наталія Савчин (капітан), Наталія Воловник,  Софія Давидянц, Тетяна Поляк, Марина Коновалова, Анастасія Баранович, Наталія Сабова, Ольга Василяка, Ілона Гайкова, Юлія Головко, Тетяна Череп, Діана Колодійчак, Наталія Стрюкова та Мар’яна Маркевич.

Нагадаємо, що у турнірній таблиці  «Галичанка» випереджає найближчих переслідувачів, а ними якраз і є суперниці по 8-му туру – «Карпати»,  на 7 очок.

Поточна турнірна таблиця після попередніх семи турів (14 ігор):

1. «Галичанка» Львів – 28 очок (14 перемог);

2. «Карпати» Ужгород – 21 оч. (10 перемог; 1 нічия; 3 поразки);

3. «Реал» Миколаїв – 13 оч. (6 перемог; 1 нічия; 7 поразок);

4. «Дніпрянка» Херсон – 12 оч. (6 перемог; 8 поразок);

5. «Спартак» Київ – 10 оч. (5 перемог; 9 поразок);

6. «Економ-Універ» Тернопіль – 0 оч. (14 поразок).

А поки лідерки Суперліги з’ясовуватимуть стосунки в Ужгороді, у Херсоні «Дніпрянка» прийме київський «Спартак», а в Миколаєві «реалівки» зустрінуться з тернопільським «Економ-універом».

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ