Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Галичанка» завершує підготовку до матчів Кубка ЄГФ

Гандболістки львівської «Галичанки» розпочинають боротьбу за Кубок ЄГФ – другий за престижністю гандбольний турнір серед жіночих європейських клубів.

У другому раунді турніру львівські гандболістки зустрінуться з командою «Пріштіна», що представляє Республіку Косово. Обидва матчі, за домовленістю обох сторін, відбудуться у Львові у палаці спорту «Галичина» (колищній «Будівельник», вул.. Керченська, 8). Початок обох поєдинків (17 та 18 жовтня) о 15:00.  Вхід на матчі – вільний.

За словами Василя Козаря, головного тренера «Галичанки», до перших єврокубкових матчів у новому сезоні команда готується у звичному режимі. Готові зіграти усі дівчата за винятком Наталі Воловник, яка наразі тренується за індивідуальною програмою. Майбутнього суперника Василь Козар характеризує як команду, яка сильна своїм характером та має кількох індивідуально сильних гравців.

Нагадаємо, минулого року та позаминулого року «Галичанка» виступала у третьому за престижністю європейському турнірі Кубку Виклику, де двічі поспіль зуміла дійти до півфіналу змагань. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ