Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гандболісти КДЮСШ-ЛДУФК спробують свої сили у пляжному гандболі

Гандболісти львівського КДЮСШ-ЛДУФК візьмуть участь у чемпіонаті України, також Кубку України з пляжного гандболу. Обидва турніри відбудуться у Южному, що в Одеській області.

Про це повідомив головний тренер команди Валерій Мельник.

Чемпіонат України з пляжного футболу відбудеться з 1 по 5 липня, а Кубок України - з 6 по 9 липня.

«До змагань з пляжного гандболу готуємося на піщаному майданчику у Львові, - каже Валерій Мельник, головний тренер команди. – Щодня проводимо по одному тренуванню. Після змагань у Южному команда піде у відпустку. Втім, доки ми відпочиватимемо, наразі сказати не можу. Орієнтовно зберемося з командою у середині серпня. Щодо підсумків попереднього чемпіонату, то ми залишилися задоволеними шостим місцем, яке ми посіли. При певному збігу обставин у нас був шанс завершити чемпіонат на 5 місці, але, повірте, не все від нас залежало. Жартома кажучи, у нас було завдання не бути останніми у цьому чемпіонаті і ми його виконали. Президент Федерації гандболу Львівщини Роман Федишин ставив завдання, щоб наша команда взагалі існувала в теперішній непростий час.

Наступного сезону ми знову плануємо грати у чоловічій Суперлізі. Яким буде чемпіонат і коли він розпочнеться, сказати наразі не можу. Ймовірно, старт нового чемпіонату буде у першій половині вересня. За неофіційною інформацією, до Суперліги додадуться кілька непоганих команд, які і складатимуть нам конкуренцію. Наступного сезону зробимо усе можливе, щоб бути вищими в турнірній таблиці. Втім, це дуже складне для нас завдання, адже ми не можемо підсилити свій склад кваліфікованими та досвідченими гравцями. Усе впирається у бюджет», - сказав Валерій Мельник. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ