Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Генерал СБУ оприлюднив секретні карти російського вторгнення в Україну.

Генерал-лейтенант СБУ та Герой України Григорій Омельченко оприлюднив секретні карти Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації щодо ймовірного вторгнення в Україну.

Розповів він про це в ефірі ток-шоу "Ситуація" на "Прямому". 

"Перед цим вам покажу карту Генерального Штабу Збройних Сил Російської Федерації, яка передбачала пробиття коридору від окупованого Донбасу до узбережжя Азовського моря з виходом до Придністров'я, щоб з'єднатися там з базою Російської Федерації" - розповів Омельченко, додавши, що карту він має зі своїх секретних джерел.

Згодом генерал СБУ оприлюднив ще одну карту, яка називалась "Окупація восьми областей". Омельченко зазначив, що ця карта також з Генштабу ЗС РФ.

Нагадаємо, Окупанти стягнули на аеродромі Бельбек у Криму 24 літаки винищувальної авіації та 150 одиниць військової техніки.

Раніше повідомлялось, що окупаційні війська в Криму розпочали бойове чергування новітніх зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф".

Раніше в ефірі заступник командира 72 ОМБР імені Чорних Запорожців, підполковник Олександр Самарський розповів, що демонстрація військових комплексів у анексованому Криму розрахована на внутрішнього користувача, тому що українська розвідка давно знає про кількість озброєння на півострові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ