Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Генеральна Консулка РП у Львові Еліза Дзвонкєвіч завершила дипломатичну місію

Генеральна Консулка Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч завершила свою п’ятирічну дипломатичну місію у нашій області.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Згадую нашу першу зустріч у лютому 2020 року. Ми одразу знайшли спільну мову, обговорювали безліч ідей і планів. Однак ніхто не міг передбачити, що на нас чекає вже через кілька днів. Дякую вам за постійну підтримку, яку наш народ відчував від Польщі у вашому обличчі, як під час пандемії коронавірусу, так і в умовах повномасштабної війни.

Дякую вам за співпрацю в межах проєкту «Польща – Україна»; за 25 карет швидкої допомоги для громад Харківської, Сумської, Чернігівської та Львівської областей; за допомогу у відкритті Банку грудного молока у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі; за те, що сприяли передачі обладнання для покращення інтернет-зв’язку в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі; за спільні колядки і ще багато проєктів.

Дякую за те, що ви вийшли далеко за межі протоколу роботи, натомість діяли за покликом серця, розуму, цінностей та переконань. Таке рідко зустрінеш в наш час. Цінуємо це.

Дякую вам за вашу людяність.

Успіхів вам у новому етапі життя і до зустрічі!

Niech Żyje Wolna Polska!

Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ