Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Генеральну угоду на проектування стадіону до Євро-2012 з компанією „Альпіна” Львівська мерія підпише наступного тижня

„Підготовка до Євро-2012 з одного боку мене бентежить, адже вона не вкладається в точні часові рамки, але з іншого боку процес підготовки значно триваліший, аніж процес реалізації усіх планів”, - розповів сьогодні, 12 березня, на засіданні Наглядової ради за діяльністю комітету з підготовки до Євро-2012 голова Наглядової ради Леонід Мельник.
На засіданні директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний розповів про підготовку до чемпіонату п’яти основних напрямків: транспортної інфраструктури, земельних ділянок, аеропорту, медицини та туристичної інфраструктури. Також він наголосив, що „проектуванням стадіону у Львові буде займатись австрійська компанія „Альпіна”, Генеральну угоду на проектування стадіону мерія Львова підпише наступного тижня, а у травні планується залучити компанію і до інвестування”.
Основною проблемою у підготовці до Євро-2012 Львова є незацікавленість інвесторів до міста, причиною цього пан Засадний вважає відсутність великих об’єктів, які приносять реальний дохід, на дрібні значно важче знайти інвестора. Також він додав, що „брак коштів Львів не в змозі вирішити сам, тому потрібно скоротити надходження податків з міського бюджету до 50% для кращого фінансування проектів до чемпіонату.
Сьогодні на засіданні Наглядової ради за діяльністю з підготовки до Євро-2012 також обговорили питання роботи самої роботи ради. Як зазначив голова Наглядової ради за діяльністю комітету з підготовки до Євро у Львові Леонід Мельник, на даний момент відсутня систематичність роботи, тому планується удосконалити роботу: скласти план дій кожного з членів ради у певній галузі, за яку він буде звітуватися кожного місяця, в разі не явки на засідання Наглядової ради його будуть усувати від повноважень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ