Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Генінсон думає, що люди не ходять на футбол, бо там немає комфорту і небезпека

Президент Прем`єр-ліги Володимир Генінсон вважає, що люди не ходять на футбол через те, що на трибунах небезпечно, а на стадіонах немає комфорту. Про це очільник УПЛ розповів на ранковому фуршеті з представниками ЗМІ.

"Для того, щоб залучити людей на стадіон, має бути красива обгортка. Ви коли купуєте цукерку, ви адже знаєте, яка я усередині на смак або вам подобається обгортка.

Якщо лежатиме цукерка в пом'ятій коробці і брудній обгортці, ви адже її не купите. Є комітет, в який входять усі представники клубів. І ми працюємо над поліпшенням іміджу ліги і залученням уболівальників на стадіон.

Питання в купівельній спроможності наших громадян. Зрозумійте, у людей є вибір: кожен другий тиждень витрачати 120 гривень на футбол або на щось інше.

Я не намагаюся сказати, що Прем'єр-ліга сьогодні знаходиться на самому дні. Ми намагаємося працювати. Можна взагалі нічого не робити.

Забути про сайт, наприклад. Ми бачимо, що у людей є зацікавленість. Щоб привести людей на стадіон, треба, щоб там була створена відповідна інфраструктура. Треба, щоб там було, як мінімум, безпечно і приємно. На наших стадіонах зараз з цим проблеми", - цитує Генінсона Террикон.

Раніше Генінсон заявляв, що українська Прем`єр-Ліга оздоровлюється.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ