Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Георгій Іваницький - найкращий спортсмен Львівщини за підсумками червня!

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді і спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного червня 2015 року лучника Георгія Іваницького!

Його наставники - заслужені тренери України Василь Ткачек та Тетяна Образцова відповідно визнанні найкращими тренерами червня.

Це почесне звання перспективний молодий спортсмен виборов завдяки двом медалям – золотій та бронзовій, здобутим на перших в історії Європейських іграх 2015 року в Баку (Азербайджан).

Зокрема Георгій Іваницький, у парі з Лідією Січеніковою з Чернівців у напруженому поєдинку зі збірною Словенії здобув «бронзу» у змаганнях зі стрільби з лука серед змішаних пар.

Олег Верняєв – знову кращий спортсмен місяця в Україні

А вже в командній першості збірна команда України в складі львів’ян Георгія Іваницького, Маркіяна Івашка та харків’янина Віктора Рубана, звівши рахунок до перестрілки у фінальній зустрічі зі збірною командою Іспанії, виборола золоті нагороди І Європейських Ігор!

В особистих змаганнях Георгій Іваницький посів 5 місце поступившись майбутньому переможцю – іспанцю Альваріно Гарсія Мігелю в перестрілці «9» на «9» за вихід до пів-фіналу змагань, де стріла суперника виявилась ближчою до центру мішені.

Незабаром відбудеться вшанування кращого спортсмена Львівщини за результатами історичного спортивного червня 2015 року та його особистих тренерів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ