Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Геращенко: у полоні залишаються 137 українців

У полоні сепаратистів на Донбасі та в ув'язненні в Росії наразі перебувають ще 137 українців, заявила депутат від фракції "Блок Петра Порошенка", уповноважена президента із врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

"На сьогодні в заручника залишаються, за інформацією Служби безпеки України, 137 українців, із них 10 перебувають у тюрмах Російської Федерації", - повідомила пані Геращенко під час виступу у Верховній Раді у вівторок.

Раніше цього тижня в ОРЛО пообіцяли підготувати чергові пропозиції щодо обміну полоненим до наступного засідання підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи, запланованого у Мінську на 24 лютого. Зокрема, пропозиції нібито мають включати обмін "усіх на всіх" "за певних умов".

Раніше уповноважена президента України із врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко в інтерв'ю ВВС Україна назвала заяви сепаратистів щодо полонених шантажем.

Українська сторона наполягає, що звільнення полонених блокують представники окремих районів Донецької та Луганської областей.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ