Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман сподобалась резолюція Сенату США

"Заклики до опозиціїта до громадянського суспільстване використовувати насильства і запобігати йому, утримуватися від застосування сили і розпочати діалог задлянаціонального примирення, які містяться в резолюції Сенату, ми щиро поділяємо", - сказала нардеп від ПР Ганна Герман. Повідомила її прес-служба

Ганна Герман: «Сенат США закликає політичні партії України утриматися від ненависницьких заяв або дій, які мають антисемітський характер і ще більше ділять український народ у той час, коли він має бути об’єднаним.» Ці слова з резолюції, яку я зараз тримаю в руках, дуже близькі та зрозумілі для української влади, політика якої завжди ґрунтувалася на рішучому засудженні будь-яких проявів антисемітизму чи людиноненависницької ідеології.

У своїх зверненнях до народу, в численних виступах і в усій діяльності Президент України завжди наголошував на необхідності застосовувати таку ідеологію, таку політичну риторику, яка об’єднує людей, а не розділяє, не сіє ненависті та протистояння.

Тому ми всіляко підтримуємо посил резолюції Сенату США до тих політичних партій в Україні, які використовують людиноненависницьку ідеологію, і вважаємо ці слова резолюції абсолютно слушними, як і ті пункти, що голосять про право народу України самим вибирати свій шлях у майбутнє.

Заклики до опозиціїта до громадянського суспільстване використовувати насильства і запобігати йому, утримуватися від застосування сили і розпочати діалог задлянаціонального примирення , які містяться в резолюції Сенату, ми щиро поділяємо.

Так само, як і заклик до влади утриматися від застосування сили проти демонстрантів. Ми переконані, діалог між двома великими суспільними групами, які мають поки що різне бачення української перспективи, є можливим і він неодмінно приведе до єднання народу і до зміцнення України як незалежної держави, де народ прагне жити за європейськими стандартами і де влада робить усе можливе для створення передумов побудови таких стандартів в Україні".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ