Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Герман вважає, що Джамала мала би успіх на Євробаченні

Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман вважає, що якби Україну на Євробаченні представляла Джамала, то вона мала б шанси на успіх. Про це вона сказала в ефірі телеканалу ТВі під час програми Вечір з Миколою Княжицьким.

За її словами, оскільки при голосуванні з одного номера можна було відправляти декілька смс, то фактично перемогли ті, у кого більше грошей.

Герман зізналася, що дуже любить творчість Джамали  і вважає її талановитою. При цьому заступник глави АП підкреслила, що це її особиста думка.

"Я не маю нічого проти тієї дівчинки, яка перемогла. Я дійсно дуже люблю Джамалу, тому що це талант. Вона - самобутня. Якби вона поїхала, вона б претендувала на якісь місця на цьому конкурсі. Вона - явище у молодіжній культурі, але це мої особисті смаки", - заявила Герман.

Нагадаємо, що за кількістю унікальних номерів у національному відборі перемогла Джамала, але за кількістю смс, надісланих за виконавця, перше місце отримала Міка Ньютон, яка і представлятиме Україну на Євробаченні, повідомляє Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ