Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Героїв енергетичного фронту України вітають з професійним святом

Сьогодні енергетики на всіх електростанціях – атомних і теплових, ГЕСах і ВЕСах, – на диспетчерських пунктах і підстанціях, у тилу та на прифронтових ділянках, у лавах ЗСУ боронять Україну.

Фото: ДСНС України

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький привітав енергетиків із професійним святом та подякував за їхню роботу, важливість якої цьогоріч відчула вся країна. 

"24/7, ризикуючи власним життям, та докладаючи надзвичайних зусиль, вони практично під обстрілами налагоджують енергетичну систему України, щоб ми могли жити й працювати зі світлом і теплом.

Тисячі енергетиків по всій Україні недосипають, працюють понаднормово, ризикують життям, щоб відремонтувати енергооб‘єкти, які атакував ворог, й повернути людям світло. Тільки-но досягнуть результатів, російські терористи знову завдають ударів. Дочекавшись закінчення повітряної тривоги, воїни енергетичного фронту починають все спочатку. І так день за днем", – написав Максим Козицький.

Також начальник ОВА висловив співчуття через втрату тих енергетиків, які загинули під час виконання своїх обов'язків та захищаючи нашу державу на полі бою.

Уражена електрична підстанція (Фото: телеграм Максима Козицького)

Міністр енергетики України Герман Галущенко зазначив, що воїни світла – герої сьогодення, які вже стали живою легендою та прикладом для наслідування.

"Сьогодні, у наше професійне свято – День енергетика України, я хочу подякувати кожному та кожній із вас. Ви справжні герої – герої енергетичного фронту! Я пишаюся бути з вами в одній команді, це велика честь для мене.

Ми обов'язково переможемо! А після перемоги відбудуємо енергетичний сектор, зробимо його ще сучаснішим та ще стійкішим", – запевнив міністр.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ