Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Героїв Майдану вшанували прикордонники на Закарпатті

П’яту річницю від початку акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності у наприкінці 2013– початку 2014 років, а також подвиг учасників Помаранчевої революції 2004 року вшанували сьогодні прикордонники Закарпаття. Про це повідомили у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Керівники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів долучилися до урочистостей з нагоди Дня гідності і свободи. Разом з представниками влади, військових і силових формувань, священнослужителями та громадськістю, вони запалили лампадки біля пам’ятного знаку борцям за свободу і незалежність України в Ужгороді. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про героїв, які ціною власного життя виборювали право України на європейський вибір та світле майбутнє.

Заходи з відзначення переломних для нашої країни подій провели також в управлінні та прикордонних підрозділах Чопського загону. На знак глибокої шани та подяки Героям Майдану, військовослужбовці провели урочисті шикування та запалювання свічок і лампадок на території військових містечок. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ