Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Голова Чернівецької ОДА розповів про додаткові обмеження для всіх західних областей України

Як зазначив Сергій Осачук, за рекомендацією державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки для всіх західних областей України у найближчі вихідні запровадять додаткові обмежувальні заходи.
Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

«Ми отримали рекомендації Державної комісії з надзвичайних ситуацій, не тільки для Чернівецької області, а для всіх західних областей… На найближчі вихідні, а саме суботу та неділю будуть запроваджені додаткові обмежувальні заходи», — заявив він.

Зокрема Сергій Осачук повідомив, що із 13:00 суботи, 11 квітня, до 6:00 понеділка, 13 квітня у Чернівецькій області діятиме особливий режим, буковинців просять залишатися вдома.

Також голова Чернівецької ОДА зазначив, що на відміну від попередніх вихідних, в суботу та неділю не будуть працювати жодні магазини. Продуктові магазини також не будуть працювати. АЗС будуть працювати виключно для медичних служб, служби порятунку та Національної поліції. Для всіх інших всі АЗС Чернівецької області не будуть працювати.

Натомість, голова Львівської ОДА Максим Козицький, у вчорашньому відеозверненні, попросив мешканців Львівщини утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13.00 суботи до 6.00 понеділка.

"Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення!", - зазначив Козицький.

Про інші додаткові обмежувальні заходи, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький не повідомив.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ