Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь представив своїх заступників

Сьогодні під час щотижневої апаратної наради Голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Юрій Щиголь представив колективу Служби призначених розпорядженням Кабінету Міністрів України 16.09.2020 своїх заступників: Олександра Потія та Володимира Трофименка, повідомляють у пресслужбі Держспецзв’язку.

Голова Держспецзв’язку зазначив, що Олександр Потій – доктор технічних наук, професор, відома і знана в наукових колах людина. "В нашій Службі він куруватиме питання інформаційної безпеки. Оскільки зараз це питання на порядку денному в цілому в державі, було ухвалено рішення підсилити цей напрям в нашій Службі, призначивши на посаду такого фахівця, як Олександр Володимирович", - сказав він.

Присутній на урочистостях голова Громадської Ради при Адміністрації Держспецзв’язку Андрій Дронюк привітав всіх присутніх з призначеннями, зазначивши, що особисто багато років знає Олександра Потія як спеціаліста високого рівня в науковому та фахововому середовищі.

Олександр Потій подякував за висловлену йому довіру та честь, підкресливши, що працюватиме над розробкою і вдосконаленням нормативно-правових актів в сфері інформаційної безпеки, та пропозицій щодо посилення захисту інформації в Україні. «Ми будемо плідно працювати разом, щоб досягти відповідних цілей - посилити не тільки інформаційну безпеку нашої держави, а і в цілому роль Держспецзв’язку в цьому процесі».

Юрій Щиголь представив також колективу свого заступника Володимира Трофименка.

Голова Держспецзв'язку повідомив, що Володимир Михайлович – доктор юридичних наук, професор. Він опікуватиметься питанням адміністративного реформування Держспецзв’язку, а також буде здійснювати супроводження юридичних процесів в Службі.

«Всі ми - одна команда, і ці призначення, переконаний, стануть потужним підсиленням нашої діяльності», - підкреслив Юрій Щиголь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ