Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Львівської ОДА затвердив План заходів щодо організації роботи з формування та затвердження місцевих бюджетів області на 2007 рік

Голова Львівської облдержадміністрації своїм розпорядженням 6 червня цього року затвердив План заходів щодо організації роботи з формування та затвердження місцевих бюджетів області на 2007 рік — про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На виконання Плану заходів уже обраховано прогнозовані показники надходжень у 2007 році з урахуванням даних мобілізації на території області доходів до державного та місцевих бюджетів за 2005-2006 роки, а також визначено перелік проблем соціально-економічного розвитку Львівщини, вирішення яких потребує державної підтримки.
Спільно з галузевими управліннями Львівської облдержадміністрації головфінуправлінням забезпечено подання Міністерству фінансів України даних і, зокрема, таких як контингент дітей, кількість учнів, чисельність працюючих тощо, які необхідні для визначення видаткових розрахункових показників, що враховуються при обрахунку міжбюджетних трансфертів.
Організовано розроблення форм бюджетних запитів установ про потреби в коштах на утримання їх у 2007 році. Намічено також проведення роботи над показниками проектів місцевих бюджетів на 2007 рік у Міністерстві фінансів України, інших міністерствах та центральних відомствах, комітетах Верховної Ради України та уряді.
Після прийняття Верховною Радою України Закону України “Про Державний бюджет України на 2007 рік” та доведення обсягів міжбюджетних трансфертів для місцевих бюджетів області проекти відповідних бюджетів передбачається подати на розгляд та затвердження місцевими радами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ