Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Сокальської райдержадміністрації Олег Солодяк створив оперативний Штаб з метою забезпечення безперебійного газопостачання населення, теплопостачальних організацій, бюджетних установ, організацій та об’єктів промисловості

З метою забезпечення безперебійного газопостачання населення, теплопостачальних організацій, бюджетних установ, організацій та об’єктів промисловості розпорядженням голови Сокальської райдержадміністрації Олега Солодяка створений оперативний Штаб. 16 січня перший заступник голови райдержадміністрації О.Кінах провів перше засідання Штабу, під час якого директор МКП “Сокальтеплокомуненерго” В.Кіпень зазначив, що у Сокалі незадовільна ситуація з проплатою населення за тепло (за грудень – 78%, за січень очікується не більше 60%), що може призвести до зменшення лімітів на газ і створить проблеми з теплопостачанням.
Заступник голови райдержадміністрації В.Слободян наголосив на тому, що економія газу в районі здійснюється за рахунок населення, а бюджета сфера має перевитрати лімітів. В нараді взяли участь начальник Червоноградського УЕГГ М.Гарасимчук, Сокальського УЕГГ П.Савчук, керівники освіти, охорони здоров’я, управління праці та соціального захисту, заступник міського голови Сокаля В.Козакевич. Члени оперативного Штабу прийняли рішення: підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності розробити свою програму енергозбереження, щоденно інформувати Штаб про використання газу; звернутися до населення району через ЗМІ щодо економного використання газу та інших енергоносіїв та вчасної оплати за них; шукати шляхи переходу на альтернативні види палива; добиватися 100% забезпечення населення газовими лічильниками. Про це сьогодні, 17 січня. повідомило Управління внутрішньої політики.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ