Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Старосамбірської РДА закликає учасників блокади шукати точки дотику

Депутати Старосамбірської районної ради одностайно засудили силовий розгін блокади торгівлі із ОРДЛО. Вони ухвалили заяву про недопустимість силового розгону учасників блокади та доручили президії райради остаточно відредагувати текст.

Отож, депутати вважають, що такі дії влади та силовиків недопустимі, бо повертають нас у часи  Януковича. Вимагають відставки Авакова, Малікова і Аброськіна, прийняття закону про окуповані території  і введення військового стану на Донбасі. А також - негайного звільнення з-під варти всіх затриманих учасників блокади.

Натомість голова Старосамбірської РДА Орест Бонк  у своєму спічі зауважив, що він "знає вартість людського життя іще з часів Майдану та вважає, що потрібно знаходити точки дотику, а не конфронтації".

На питання депутата районної ради Василя Курія, чи Орест Бонк засуджує дії силовиків, голова РДА, запропонував йому подискутувати на цю тему у його кабінеті.

Депутати ухвалили Заяву про недопустимість силового розгону учасників блокади та доручили президії райради остаточно відредагувати текст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ