Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Верховної Ради України завітав до прикордонників в Оршанці

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/3
Учора, 12 лютого, під час робочої поїздки на Черкащину Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков побував у Головному центрі підготовки особового складу ДПСУ ім.генерал-майора Ігоря Момота. Про це інформує прес-службі Держприкордонслужби.

Від імені народних депутатів він висловив подяку особовому складу за непросту службу. ʺЗа останні роки цінність української армії дуже зросла і, на жаль, за це розуміння Україна заплатила високу ціну. Для мене, як для громадянина, дуже важливо, щоб по всьому кордону держави стояли наші прикордонники. Сьогодні ми робимо все можливе для цього, тож сподіваюсь, що вже незабаром ви будете охороняти мирний кордон Україниʺ, - наголосив Дмитро Разумков.

На стройовому плацу Голова Парламенту нагородив трудовий колектив Головного центру відзнаками Верховної Ради України, а також за особисту мужність, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені під час виконання службового обов’язку, сумлінне і бездоганне служіння українському народу нагороджено підполковника Романа Федорчука, капітана Віталія Гриба та старшого прапорщика Олександра Глущенка.

Під час урочистостей Дмитро Разумков та гості, поклавши квіти до Пам’ятника прикордонникам всіх поколінь та до погруддя Героя України генерал-майора Ігоря Момота, вшанували захисників, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

Також Голова Верховної Ради побував у Центральному музеї Держприкордонслужби, оглянув наявну навчально-матеріальну базу, ознайомився з системою підготовки молодшого персоналу, практичною організацією й проведенням занять, соціально-побутовими умовами проживання прикордонників. Гостям продемонстрували підготовку операторів безпілотних апаратів, а також роботу Центру підготовки з протидії розповсюдженню зброї масового знищення, де вони оглянули навчальні класи з виявлення хімічно-небезпечних речовин, засобів доставки компонентів зброї масового знищення та радіометричної лабораторії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ