Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голові Волинської ОДА висловили недовіру

Попередньо голова ОДА Юрій Погуляйко завітав до сесійної обласної ради і влаштував дискусію з депутатами обласної ради. Про це повідомили 10 грудня Гал-інфо у пресслужбі Волинської обласної ради.
Юрій Погуляйко

Він звинуватив обранців громади в популізмі та  заявив, що не запрошений на сесію обласної ради. Депутати, апелюючи  до голови ОДА запевняли, що він діє не професійно, як посадовець та порушує етичні норми поведінки не лише державного службовця, а й інтелігентної людини. Голова обласної ради Григорій Недопад повідомив, що кеірвництво ОДА на сесію запросили.

Потому Юрій Погуляйко залишив сесійну залу.

Голова лічильної комісії Володимир Бондар оголосив результати таємного голосування депутатів.  Участь в голосуванні взяли 57 депутатів. За недовіру голові ОДА Юрію Погуляйку проголосували 49 депутатів. Проти - 4, утрималися - 4  депутати.

Депутати додали до рішення Про звіт голови обласної державної адміністрації Ю. Погуляйка з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і делегованих повноважень у 2019-2020 роках пункт про висловлення недовіри голові ОДА.

Депутати голосуванням затвердили протокол лічильної комісії.

Рішення буде направлене Президентові України та опубліковане у ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ