Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Головне питання наступного тижня - бюджет країни на 2019 рік

Як зазначив Андрій Парубій 6 жовтня у інтерв’ю українським телеканалам: ключовими питаннями для Верховної Ради наступного пленарного тижня буде затвердження у першому читанні проекту Державного бюджету України на 2019 рік і позбавлення недоторканності двох народних депутатів за поданням Генерального прокурора України.Про це повідомила Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

«Питанням номер один наступного тижня буде бюджет. Згідно з регламентом, ми повинні ухвалити у першому читанні бюджет на 2019 рік до 20 жовтня», - зазначив А.Парубій.

Голова Українського парламенту повідомив, що Верховна Рада має розглянути подання Генерального прокурора України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності двох народних депутатів.

Довідково: 4 жовтня, народні депутати не підтримали позбавлення недоторканності народного депутата з фракції «Опозиційний блок» Сергія Дунаєва. У понеділок, 8 жовтня, парламентський Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України розгляне подання щодо позбавлення недоторканності народних депутатів з «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула та Дмитра Колеснікова. Після цього ці питання можуть бути проголосовані у сесійній залі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ