Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головні переваги освіти за кордоном для українців

Кількість українських абітурієнтів, які бажають здобути освіту саме за кордоном, зростає з кожним роком.

Кількість українських абітурієнтів, які бажають здобути освіту саме за кордоном, зростає з кожним роком. Підготовка до вступу до закордонного вишу — достатньо складний процес. Розібратися з усіма тонкощами допоможуть експерти освітньої компанії STUDY.UA. Вона з 1999 року займається організацією навчання за кордоном для українців, а також пропонує групові поїздки для школярів, мовні курси для студентів та дорослих, вивчення англійської мови в STUDY Academy в Україні.

Суттєво інший рівень знань

Системи освіти багатьох країн побудовані таким чином, щоби спонукати студентів вчитися, а не просто надавати потрібні знання. Невеликий відсоток від загальної кількості навчальних годин відводиться під теорію, а решта часу — на самостійне опрацювання (виконання різних курсових робіт та проєктів).

Також студенти проходять стажування в провідних світових компаніях, де мають змогу продемонструвати отримані знання. А корпорації можуть ще на ранніх стадіях виявити таланти та вкласти кошти в навчання найкращих стажистів.

Великий вибір програм

Закордонні виші мають набагато більший вибір програм у порівнянні з українськими. Тут навіть можна знайти спеціальності, які допоки в Україні не представлені або знаходяться на низькому рівні. Мова йде про:

 
  • нейробіологію;
  • нанотехнології;
  • гейм-дизайн тощо.
 

Закордонні університети мають і краще технічне оснащення. Студенти можуть користуватися новітніми комп’ютерними класами, найсучаснішими лабораторіями, бібліотеками.

Можливість залишитися за кордоном

Завдяки навчанню за кордоном можна не лише здобути якісні знання, але й отримати роботу, а згодом — ПММ. Наприклад, випускник університету в Німеччині має 18 місяців на пошук роботи після отримання диплома, а в Іспанії дозволяється відразу подавати документи на отримання ПММ. Як правило, випускники закордонних вишів не мають проблем із пошуком роботи, зазвичай мають непогану зарплату вже зі старту.

Популярність отримання освіти за кордоном зростає з кожним роком, адже має достатньо багато переваги. Освітня компанія STUDY.UA допоможе вам з організацією цього процесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ