Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головні події Львівщини за 4 березня

Максим Козицький повідомив про події останньої доби на Львівщині.

Загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували.

Як зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, учора, впродовж другого дня поспіль, Львівщина приймала поважних гостей з столиці та з-за кордону.

«Про більшість подій я розповів напередодні, але маю чим поділитися і сьогодні. Так, Міністр охорони здоров‘я України Віктор Ляшко відвідав Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти. Він зазначив, що це, мабуть, найкращий медичний коледж нашої держави. Симуляційний центр для медичних сестер, який функціонує у цьому навчальному закладі, за його словами, точно найкращий в Україні. Дякую колективу на чолі з пані Лесею Вовк – вашу працю видно. У коледжі провели круглий стіл щодо якісної підготовки медичних кадрів, проблемних питань підготовки бакалаврів медсестринства й пріоритетних шляхів розвитку. Віктор Ляшко зазначив, що почув багато цікавих ідей, які невдовзі почнуть втілювати», - поінформував Максим Козицький.

У ранковому зведенні за добу очільник Львівщини також повідомив:

«Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 67 людей.

До Перемишля з нашої області вирушили 1193 особи.

З Яворівщини до наших захисників з 24 ОМБр імені короля Данила вирушили 20 автомобілів. Передали транспортні засоби громадяни Великої Британії, які організували у своїй країні флешмоб «Передай авто для армії України». Дякуємо жителям Великої Британії, CPG Group в Україні, БФ Supporters Of Ukraine та усім причетним до цієї важливої справи. Машини передали на передову в межах ініціативи #1000_автомобілів_свободи.

Підкамінську громаду Золочівського району відвідав мер комуни Сокндаль у Норвегії Jonas Andersen Sayed. Це вже другий його візит в Україну з початку року. Цього разу він поспілкувався з вихованцями Підкамінської школи мистецтв, відвідав Підкамінський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, де мав зустріч з учнівським парламентом, Центр надання соціальних послуг Підкамінської селищної ради та пожежну частину. Під час візиту передавав слова підтримки Україні від своїх колег – мерів сусідніх комун. Обговорили подальшу співпрацю, громади області будуть налагоджувати співпрацю також з іншими комунами Норвегії.

В Оброшинській громаді Львівського району п’ятнадцять дітей віком 6-16 років отримали ноутбуки, планшети, навушники та рюкзаки. Нові ґаджети вручили дітям з інвалідністю, щоб процес навчання для них став більш доступним та цікавим. Обладнання передали в межах проєкту «Ноути для Молоді». Його реалізовує БО «Українська освітня платформа» у партнерстві з ГО «Наш простір дії» та за сприяння Оброшинської сільської ради», - розповів Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ